Skip to content

SKISTØVLER

Den gode støvle har et perfekt fit, der skaber kontrol og performance. I investeringen i et par nye støvler er det dog vigtigt at have typen af skiløb og ikke mindst ens eget niveau i overvejelserne, inden at man foretager et køb. Endvidere skal støvlerne passe til din vægt og fod, for at man vil få det optimale skiløb. Vi hos Jysk Skilager ønsker at tilbyde dig et bredt udvalg af kvalitets skistøvler, som passer til netop dig og dit behov.

STØVLE MÆRKER

Støvle Mærker
3.599 kr.

Ranger ONE 100 VAC GW

2.800 kr.
TILBUD 2.240 kr.

RC PRO 110 PBV SKISTØVLE "UDSOLGT"

1.399 kr.

MY CRUZAR X 9.0 TMS SKISTØVLE

1.399 kr.

MY CRUZAR X 8.0 TMS SKISTØVLE

3.300 kr.
TILBUD 2.640 kr.

MY RANGER ONE 90 PBV SKISTØVLE

2.800 kr.
TILBUD 2.440 kr.

MY CURV 90 PBV SKISTØVLE "UDSOLGT"

4.399 kr.

RANGER ONE 120 VAC GW

4.600 kr.
TILBUD 3.680 kr.

RC4 THE CURV 130 VFF SKISTØVLE

2.800 kr.
TILBUD 2.240 kr.

MY RC PRO 100 PBV SKISTØVLE "UDSOLGT"

SKISTØVLERNE TIL DIT SKILØB

Ens skiløb og oplevelse på sneen er alt afhængig af ens skiudstyr. Det skaber de absolut bedste forudsætninger for, at man får en succesfuld dag på bjerget. Uden sammenligning er det dog skistøvlerne, der er det vigtigste udstyr. En sæson kan ødelægges af de forkerte skistøvler, der gnaver og gør ondt. Ligesåvel kan de forvolde store skader på tæer og fødder.

GUIDE TIL NYE SKISTØVLER

Der er nogle faktorer og designmuligheder, som man kan undersøge nærmere for at finde det helt perfekte par skistøvler. Her er det meget afhængigt af ens niveau og erfaring inden for skiløb. Der er stor forskel på det store udbud af forskellige skistøvler, men det essentielle er, at man leder efter en støvle, som passer til en selv. Følgende faktorer kan dog være med til at gøre en forskel for dig

  • Fit
  • Stivhed
  • Længde

Støvler kan være designet med et forskelligt antal spænder afhængigt af, hvor tæt et fit, som man ønsker sig. Desto tættere en støvle sidder, desto større vil udbyttet være af ens anstrengelser. Skistøvler kan ligeledes være designet af et forskelligt antal dele. Har man problemer med skinnebenene, så vil det derfor være bedst at investere i støvler med en tunge. Den vil give et jævnt tryk, som stabiliserer skinnebenene.

I valget af støvle skal man tænke på den rigtige stivhed i støvlen. Denne er defineret ved flexen. Flexen skal vælges ud fra ens højde og vægt, så man får en støvle, der understøtter ens krop. Ligeledes vælges flexen ud fra eget niveau. En nybegynder vil have brug for en løsere støvle og ikke en så høj stivhed. Hvorimod hvis man er en øvet skiløber, så vil ens skistøvler skulle besidde en højere stivhed.

Sidst er det vigtigt, at støvlerne passer til ens længde på foden. Hvis man er i tvivl, så er det en god ide at få målt sin fod. Har man en for stor sko, så vil man glide frem og tilbage i skoen. Dette kan forvolde mere skade og smerte end, hvis man har en for lille støvle på.

FORGLEM EJ STRØMPERNE

Skistøvler er ganske vist det vigtigste udstyr, men det gør ikke alt andet udstyr overflødigt. Når man skal prøve nye støvler eller er ude og stå, så er et godt tip at benytte sig af tynde skistrømper. Anvender man tykke bomuldsstrømper eller andet, så vil plastikskallen og inderstøvlen udvikle en høj varme og en øget isolation. Ligeledes vil de tykke strømper øge afstanden mellem foden og støvlerne, hvilket vil resultere i en nedsat responstid og kontrol.

GOD SKIFERIE

30% SEASON
DISCOUNT

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Play Video