Skip to content

SKI & BINDINGER

SKI MÆRKER

Ski Kategori
14.500 kr.

LASER WRT PRO WRT12

12.500 kr.

LASER WRT SRT12 RED

12.500 kr.

LASER GS SRT12 BLACK

12.500 kr.

LASER SL SRT12 BLACK/BLUE

12.500 kr.

LASER SC SRT12 RED

14.500 kr.

LASER SC OREA SRT12

12.500 kr.

LASER CX - SRT12 RED

14.500 kr.

LASER CX OREA SRT12 BLACK

12.500 kr.

LASER SX SRT12 GREEN

12.500 kr.

LASER MX SRT12 BLACK

12.500 kr.

EDGE FT

14.500 kr.

EDGE 88

12.500 kr.

MONTERO AR STRIVE 13D BLUE

3.499 kr.

INSOMNIA 10 WHITE

3.999 kr.

INSOMNIA 14 TI

4.999 kr.

AMPHIBIO 14 TI

3.499 kr.

AMPHIBIO GTI

4.499 kr.

WILDCAT 82 CX

3.499 kr.

WINGMAN 78 TI PS

4.499 kr.

WINGMAN 82 TI PS ELX

5.499 kr.

AMPHIBIO 16 TI FX

10.400 kr.
TILBUD 8.500 kr.

LASER SL SRT12

6.300 kr.
TILBUD 4.300 kr.

AXIS PRO MED SRT12 BINDING "SOLGT"

10.400 kr.
TILBUD 8.500 kr.

LASER AX MED XM13 BINDING "SOLGT"

5.500 kr.
TILBUD 2.500 kr.

BLIZZARD WC TI "SOLGT"

STÖCKLI SKI

Ski er en videnskab i sig selv, og derfor kan det også være svært at navigere rundt i det helt rigtige skiudstyr. Stöckli ski er udviklet til alle skiløbere, som ønsker kvalitet og et godt skiløb hver gang. Gennem mange års erfaring og innovativ tilgang til konstruktionerne tilbyder Stöckli i dag et bredt sortiment af ski for at have noget til enhver af deres kunder.

I investeringen i et par Stöckli ski får man meget mere end blot ski, man sikrer sig tværtimod mange års fantastisk skiløb. Kvalitets materialerne giver en imponerende holdbarhed og slides i langt mindre grad sammenlignet med andre ski. Ligeledes vil sålen glide bedre og holde længere mellem hver voksning. Det vil tydeligt kunne mærkes fra første tur på dine helt nye og professionelle Stöckli ski.

GUIDE TIL DINE NYE STÖCKLI SKI

Kulden og de fantastisk oplevelser kalder på dig, og du kan ikke vente med at komme afsted. Der er dog nogle forudsætninger, som har stor betydning for dine fremtidige skioplevelser, og det er de helt rigtige ski. Derfor kan man med fordel indtænke følgende i sit valg af ski

  • Egenfærdighedsniveau
  • Højde og vægt
  • Type skiløb

I forbindelse med skiløb er det altid afgørende at finde udstyr, der passer til ens eget niveau for at få den bedst mulige oplevelse. Ligeledes er det vigtig hverken at begrænse sig selv eller tage for mange chancer, men i stedet at finde de ski, som vil støtte dig og give dig en succesfuld oplevelse på pisten.

Den enkelte skiløbers højde og vægt er afgørende i valget af de rigtige Stöckli ski. På samme vis, som overtøj og lignende, så skal ens ski være tilpasset den enkelte. Det vil give et godt skiløb, og samtidig være for egen sikkerhedsskyld.
Endvidere er typen af skiløb vigtig at have i sine overvejelser. Stöckli fremstiller ski til mange niveauer og skiløb, men blandt andet er LASER linjen til slalomski, der giver dig muligheden for små sving og høj fart, så du for alvor kan mærke adrenalinen pumpe.

HISTORIEN BAG STÖCKLI

Tiderne har ændret sig, og det har skiudstyret bestemt også. Den populære skiproducent Stöckli blev startet for over 80 år siden af manden med samme navn Josef Stöckli. Han startede beskedent med at producere ski lavet af træ til eget brug. Hans unikke håndværk skabte dog stor interesse fra befolkning, og han startede derfor i 1935 den i dag anerkendte virksomhed Stöckli.

Josef var en passioneret mand, som altid ønskede at forbedre håndværket for hans kunders fornøjelse. Han eksperimenterede specielt med forskellige materialer for at skabe den bedste køreoplevelse. Allerede i 1965 kunne Josef præsentere sine kvalitets ski i plastik, som gav den optimale køreevne. Der var ikke plads til at gå kompromis med hverken materiale, kvalitet eller performance. I mange år beholdt Josef Stöckli sågar sin egen tradition om, at han personligt testede alle nye modeller for at godkende dem til salg. Fortsat i dag har virksomheden stor respekt for håndværket. De producerer deres håndlavede ski hjemme i Schweiz.

ELAN SKI

Ski er en videnskab i sig selv, og derfor kan det også være svært at navigere rundt i det helt rigtige skiudstyr. Elan ski er udviklet til alle skiløbere, som ønsker kvalitet og et godt skiløb hver gang. Gennem mange års erfaring og innovativ tilgang til konstruktionerne tilbyder Elan i dag et bredt sortiment af ski for at have noget til enhver af deres kunder.

GUIDE TIL DINE NYE ELAN SKI

Kulden og de fantastiske oplevelser kalder på dig, og du kan ikke vente med at komme afsted. Der er dog nogle forudsætninger, som har stor betydning for dine fremtidige skioplevelser, og det er de helt rigtige ski. Derfor kan man med fordel indtænke følgende i sit valg af ski

  • Egenfærdighedsniveau
  • Højde og vægt
  • Type skiløb

I forbindelse med skiløb er det altid afgørende at finde udstyr, der passer til ens eget niveau for at få den bedst mulige oplevelse. Ligeledes er det vigtig hverken at begrænse sig selv eller tage for mange chancer, men i stedet at finde de ski, som vil støtte dig og give dig en succesfuld oplevelse på pisten.

Den enkelte skiløbers højde og vægt er afgørende i valget af de rigtige Elan ski. På samme vis, som overtøj og lignende, så skal ens ski være tilpasset den enkelte. Det vil give et godt skiløb, og samtidig være for egen sikkerhedsskyld.
Endvidere er typen af skiløb vigtig at have i sine overvejelser.

GOD SKIFERIE

30% SEASON
DISCOUNT

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Play Video